У Канаді пом’якшили правила продажу спиртного упродовж ЧС-2022 з футболу

У Канаді пом’якшили правила продажу спиртного упродовж ЧС-2022 з футболу

Укрінформ
Протягом Чемпіонату світу з футболу, ресторани та бари канадської провінції Онтаріо зможуть продавати відвідувачам спиртне починаючи з 7 ранку, що на дві години раніше, ніж дозволено чинними правилами.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили у Комісії Онтаріо з питань алкоголю та ігор (AGCO), яка регулює ці дві сфери у провінції.

“Реєстратор AGCO затвердив початок подачі спиртного на території провінції з 7:00 для власників ліцензії протягом Чемпіонату світу ФІФА 2022. Цей дозвіл - тимчасовий та діятиме лише упродовж тривалості змагань, що проходитимуть з 20 листопада по 18 грудня”, - йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Читайте також: У Катарі відбулася церемонія відкриття ЧС-2022 з футболу

Зазначається, що Комісія ухвалила таке рішення з огляду на значну різницю у часі між Онтаріо та Катаром, де проходить чемпіонат.

“Продовження часових рамок на цей період покликане дати змогу надавати обслуговування протягом деяких подій Чемпіонату ФІФА, які, через часову різницю, транслюватимуться у Онтаріо рано вранці”, - пояснили у AGCO.

При цьому подача спиртного усіма закладами, як і раніше, має припинятися о 2 ночі.

Читайте також: Канада розгляне можливість участі у програмі Grain from Ukraine

Зауважимо, що збірна Канада цього року бере участь у Чемпіонату світу з футболу вперше з 1986-го року. Через різницю у часі, більшість матчів починатимуться за онтарійським часом о 7-ій ранку.

Нагадаємо: у самому Катарі на восьми стадіонах, де відбуватимуться матчі чемпіонату, заборонили продаж пива.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-