У центрі французького Лілля обвалилися дві будівлі

У центрі французького Лілля обвалилися дві будівлі

Фото, відео
Укрінформ
У центрі французького міста Лілль обвалилися дві будівлі, постраждалих поки немає.

Про це повідомляє Le Figaro, передає Укрінформ.

Зазначається, що в суботу вранці близько 9 години на вулиці П’єра Моруа перед відкриттям магазинів раптово обвалилася будівля з двох будинків. На щастя, раптовий обвал стався раніше, ніж наплив пішоходів заполонив цю дуже жваву вулицю, розташовану поблизу Театральної площі.

Читайте також: Антонівський міст обвалився після підриву росіянами – соцмережі

Будівля була евакуйована вночі як запобіжний захід, завдяки повідомленню молодої людини. Мер Лілля Мартін Обрі розповіла журналістам, що молодий чоловік прийшов додому о 3 годині ночі і зрозумів, що стіна будівлі деформована”, він попередив муніципальну поліцію та рятувальників, які вирішили евакуювати будівлю, де було близько десяти людей.

Точна причина обвалу будівлі невідома, але мер Лілля, схильна виключати гіпотезу про вибух газу, оскільки свідки не чули звуку вибуху.

Екстрені служби евакуювали прилеглі будівлі, в тому числі готель. Весь район перегороджений. Le Globe, додає у Твіттері відео з місця руйнування.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті обвалу канатного мосту у неділю ввечері, 30 жовтня, над річкою Маччу в індійському штаті Гуджарат загинули 32 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-