У Туреччині автобус зіткнувся з вантажівками – семеро загиблих, 18 поранених

У Туреччині автобус зіткнувся з вантажівками – семеро загиблих, 18 поранених

Фото
Укрінформ
На сході Туреччини, в провінції Агри, в результаті зіткнення пасажирського автобуса з вантажівками загинули 7 людей на місці аварії, ще 18 отримали поранення, двоє з них перебувають у важкому стані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Hürriyet.

“Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю одного пасажирського автобуса та двох вантажівок сталися пожежі в цих транспортних засобах, у результаті чого 7 громадян загинули на місці події, 18 отримали поранення, 2 з них у тяжкому стані та 16 з легкими тілесними ушкодженнями перебувають у різних лікарнях”, - повідомили в губернаторстві провінції.

Читайте також: У Туреччині в ДТП потрапив автобус із мігрантами, є загиблі й поранені

У міжміському автобусі на момент аварії перебувала 21 людина. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням автобусом після того, як відмовили гальма. Внаслідок займання одна з вантажівок та автобус вигоріли вщент.

Як повідомляв Укрінформ, вчора у провінції Сівас, що в центральній частині Туреччини, у результаті ДТП за участю пасажирського автобуса, який перевозив мігрантів під наглядом представників жандармерії, загинули дві людини та серйозно поранені десять.

Фото: hurriyet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-