Хитрий план не спрацював: суд Барселони повторно арештував яхту російського олігарха

Хитрий план не спрацював: суд Барселони повторно арештував яхту російського олігарха

Укрінформ
Іспанський суд наклав арешт на супер'яхту, яка належить підсанкційному російському олігарху, очільнику корпорації “ростех” Сергію Чемезову.

Про це повідомляє Bloomberg, передає Укрінформ.

Зазначається, що за повідомленням іспанської морської влади, судовий наказ про арешт 85-метрового судна Meridian A, який раніше називався Valerie, був винесений суддею Барселони в середу, 2 листопада.

Як повідомляв Укрінформ, яхту Чемезова Valerie було арештовано іспанською владою у березні. Наприкінці жовтня з метою обдурити пильність портової влади та вивести яхту з порту Барселони компанія Amtech Worlwide Ltd із Сент-Вінсент і Гренадини, якій формально належить яхта, видала довіреність на її експлуатацію іншій фірмі, яка, своєю чергою, змінила документацію і назву судна на Meridian A.

Читайте також: Яхту російського олігарха затримали в Барселоні – ЗМІ

Однак спроба незаконно вивести яхту з порту Барселони зазнала невдачі, яхту було затримано попри те, що фірмі вдалося отримати у місцевої адміністрації дозвіл на вихід яхти. У дирекції порту Барселони заявили, що спробу виведення яхти з порту було припинено в останній момент, коли Valerie вже готувалася залишити місце своєї постійної стоянки.

Фото: yachtharbour.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-