Трамп має намір балотуватися на посаду президента у 2024 році

Трамп має намір балотуватися на посаду президента у 2024 році

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп заявив про намір знову балотуватися на посаду глави держави у 2024 році.

Про це він заявив у Айові на мітингу на підтримку сенатора-республіканця Чака Грасслі, повідомляє Укрінформ із посиланням на Bloomberg.

“Тепер, щоб зробити нашу країну успішною, безпечною і славною, я, дуже, дуже, дуже ймовірно, зроблю це знову”, - сказав Трамп, говорячи про балотування на посаду президента.

Трамп обіймав посаду президента США з 20 січня 2017 р. по 20 січня 2021 р. Під час президентських виборів 2020 року він поступився Джо Байдену.

Читайте також: Трампа офіційно викликали у Конгрес - розповісти про штурм Капітолія

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронні органи США розслідують діяльність Трампа на посаді президента. Зокрема, правоохоронці розслідують переховування таємних державних документів у приватному будинку Трампа, наслідки нападу його прихильників на Капітолій та заяви експрезидента про невизнання результатів президентських виборів у декількох штатах. Крім того, генпрокурор штату Нью-Йорк подала позов проти Трампа та його дорослих дітей через «численні акти шахрайства та оману» в питаннях вартості нерухомості з метою отримання вигідних позик і пільг.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-