У Сирії знищили завод зі складання іранських дронів – ЗМІ

У Сирії знищили завод зі складання іранських дронів – ЗМІ

Укрінформ
У Сирії знищено завод зі складання іранських дронів. Удари по об'єктах у Сирії, завдані в ніч проти суботи, 22 жовтня, приписують Військово-повітряним силам Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Vesty.co.il.

За даними Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини (SOHR), на знищеному об'єкті знаходилося обладнання, призначене для складання безпілотних літальних апаратів. За деякими даними, безпілотники виробляють в Ірані, а потім таємно доставляють на сирійську територію в розібраному вигляді. Далі їх складання та налагодження проводяться вже на місцевих підприємствах.

Зазначається, що удари по об'єктах у Сирії, завдані в ніч проти суботи, 22 жовтня, приписують ВПС ЦАХАЛу.

Згідно з джерелами SOHR, військове обладнання іранського виробництва знаходилося в районі військового аеропорту Дімас на південному сході Сирії.

Крім того, ракетами були виведені з ладу радарна станція та злітно-посадкова смуга. Про постраждалих під час ударів не повідомляється.

Як повідомляв Укрінформ, представник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що росія застосовує для обстрілів України іранські безпілотники-камікадзе Shahed-136, Shahed-13 і Mohajer-6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-