Кількість загиблих після аварії літака в Єйську збільшилася до 13

Кількість загиблих після аварії літака в Єйську збільшилася до 13

Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок падіння військового літака на дев'ятиповерховий будинок у російському місті Єйськ (Краснодарський край) збільшилася до 13 людей.

Про це повідомив помічник міністра охорони здоров'я росії Олексій Кузнєцов, повідомляє Укрінформ з посиланням на Інтерфакс.

«За даними мнс, після розбору завалів у Єйську на місці аварії літака виявлено тіла загиблих. Станом на 6:00 18 жовтня в результаті аварії 13 людей загинуло, серед них троє дітей. 19 отримали поранення, четверо з них благополучно доставлені на лікування до Краснодарської крайової лікарні, решта продовжує отримувати лікування у лікарні Єйська», - розповів Кузнєцов у вівторок.

У пресслужбі мнс росії повідомили, що рятувальники завершили розбір завалів. Там уточнили, що за час рятувальної операції вдалося врятувати 68 людей, ще понад 360 людей було евакуйовано.

Читайте також: У рф розбився військово-транспортний літак Іл-76, є жертви

Як повідомлялося, у понеділок військовий літак Су-34 впав на житловий дев'ятиповерховий будинок у російському місті Єйськ Краснодарського краю. Пілоти катапультувалися.

На місці падіння літака спалахнуло паливо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-