У Лондоні презентували український авторський кавовий напій

У Лондоні презентували український авторський кавовий напій

Фото
Укрінформ
Створений в Україні авторський напій Flat Red презентовано на виставці Caffè Culture у Лондоні. 

Про це Укрінформу розповів амбасадор проєкту CoffeCare, український бариста Вадим Грановський, який створив Flat Red.

«Презентація у Лондоні - це можливість розповісти про Україну, нашу культуру, історію та сьогодення мовою кави на одній з найважливіший галузевих подій цього року. Завдяки Flat Red ми вийшли на рівень створення нових напоїв, які відомі у світі, які пов’язують з Україною. Нині, в умовах війни, презентація на Caffè Culture - ще й просування проєкту Coffe Care, в рамках якого кожен може попіклуватися про наших захисників та відправити на фронт якісні джезви та каву», - розповів Грановський.

Він відзначив зацікавленість новим напоєм з боку відвідувачів Caffè Culture у Лондоні.

«Це особливий смак, неповторний та незабутній. До кави в потрібний момент додаємо гранатовий сік. Секрет харчової хімії полягає в тому, що кава і гранатовий сік доповнюють одне одного у смаковій гамі, підкреслюючи міцність кави та кисло-солодкі нотки гранатового соку», - сказав Грановський.

Читайте також: Український бариста представив у Стамбулі новий рецепт кави по-турецьки

Flat Red - це авторський і абсолютно новий рецепт, який був запатентований Вадимом Грановським і набув популярності у 2016 році. Кава Flat Red сприяє популяризації гастрономічного бренду Києва, в путівниках вже є відгуки про цей напій з позначками місць, де можна його скуштувати.

Фото Вадима Грановського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-