У Нідерландах вантажівка в’їхала у натовп, шестеро людей загинули

У Нідерландах вантажівка в’їхала у натовп, шестеро людей загинули

Укрінформ
У Нідерландах шестеро загиблих та семеро поранених в результаті трагічного нещасного випадку у містечку Нью-Бейерланді на півдні країни.

Як повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS, вантажівка з'їхала з насипу і влетіла у натовп людей, які смажили барбекю.

“Шестеро людей загинули минулої ночі в результаті інциденту з вантажівкою в Нью-Бейерланді. Також постраждали семеро осіб, з них одна людина у важкому стані”, - йдеться у повідомленні.

Поліція не розголошує імен загиблих. За даними ЗМІ, троє загиблих - з однієї родини. Йдеться про матір, сина і невістку, яка була на восьмому місяці вагітності.

Читайте також: У Румунії зазнав ДТП автобус з українцями, 23 особи в лікарні

Зазначається, що водій вантажівки - 46-річний іспанець. Він шокований трагедією.

За попередніми висновками, це нещасний випадок, а не теракт.

Поліція встановлює причини з’їзду вантажівки та створила тимчасовий центр для свідків і родичів жертв. Машина зупинилася лише тоді, коли врізалася в стіну будинку.

Правоохоронці закликають очевидців надсилати інформацію, фото та відео аварії, які можуть прояснити обставини інциденту. Вантажівку вже вилучено з місця трагедії.

Читайте також: ДТП у турецькому Мардіні: кількість загиблих зросла до 20

Як повідомляв Укрінформ, у суботу в турецькому Газіантепі сталася аварія, коли пасажирський автобус зіткнувся з припаркованими автомобілями швидкої допомоги та пожежної служби, які прибули на місце іншої аварії. Загинули 16 людей, у тому числі троє пожежників, чотири медики та два працівники інформагентства, 21 людина дістала поранення.

Фото: NOS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-