Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

...до речі, дещо про Дугіна

...до речі, дещо про Дугіна

Укрінформ
Ішов травень 2014 року. путінський теоретик Дугін бився в істериці

«Чому путін не вводить війська? – писав він . – Адже все одно ніхто не визнає Крим за росією. Тепер доведеться відповідати за все і по повній. Корпорації росія більше не існує...»

Хапався за серце, передбачаючи: «...Хунта з опорою на США зачищає днр і лнр, десятки тисяч будуть вирізані, спалені, покалічені, закатовані бандерівською сволотою. На безсилі протести москви ніхто більше уваги не звертатиме».

Заламував руки: «Українські каральні батальйони Національної Гвардії, запрошені Навальним і Новодворською, зачищатимуть російські регіони від "колорадів" на території рф. Дух Києва зміцниться, США буде надавати допомогу все сміливіше і сміливіше...»

Звивався в корчах: «Далі, доля Януковича, Мілошевича або Каддафі і Саддама Хуссейна. Навіть якщо особисто путін буде відстрілюватися, це ситуацію не врятує. Перемога Болотної і Еха москви швидко призведе до розпаду росії і громадянської війни..."

Багато хто пам'ятає цей дугінський блог 2014 року в одному з російських видань. Тоді він виглядав як істерика переляканого панікера, яка мала настрахати путіна і спонукати його до якихось дій.

Сьогодні ж замислюєшся: а може він, Дугін, дійсно, провидець? Особливо щодо Каддафі і Хуссейна?

Ні, таки цього дідугана варто перечитувати...

Євген Якунов

Fb

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-