Кількість загиблих під час вибуху в Єревані зросла до двох, постраждали 60 людей

Кількість загиблих під час вибуху в Єревані зросла до двох, постраждали 60 людей

Укрінформ
Внаслідок вибуху в торговельному центрі "Сурмалу" в Єревані загинуло щонайменше двоє людей, до лікарень було доправлено 60 постраждалих.

Про це повідомляє Радіо Азатутюн із посиланням на МОЗ Вірменії, передає Укрінформ.

"Кількість постраждалих, яких доправлено до різних медичних центрів, досягла 60-ти. Стан 36 з них фахівці оцінюють як середньої тяжкості, 22 - після обстеження виписано", - йдеться у повідомленні.

Міністр з надзвичайних ситуацій Армен Памбухчян повідомив, що з-під завалів торговельного центру витягли тіло загиблої жінки. Відтак кількість загиблих зросла до двох.

«Усього вдалося надати допомогу та витягти з-під завалів до десяти громадян, а в нас наразі 20 сигналів, коли громадяни шукають своїх родичів. Тобто передбачається, що ми повинні провести роботи з пошуку та порятунку щонайменше 20 осіб», - сказав Памбухчян.

За його словами, пошуково-рятувальні роботи триватимуть до пізньої ночі.

Міністр також зазначив, що на цей момент наскільки можливо вдалося загасити пожежу. «Але оскільки ми маємо справу з вибуховими речовинами, ми наскільки можливо утримуємося від оголошення про повне гасіння, тому що може бути небезпека, що все ще залишилися вибухові речовини», - додав він.

Водночас у Єревані через сигнал про бомбу, що надійшов, припинено роботу метрополітену, людей евакуюють.

У МНС повідомили, що також надійшла інформація про те, що на всіх найважливіших військових та цивільних об'єктах, у всіх торговельних центрах, у зоопарку, у будівлі Національних зборів, у церкві Сур Григор Лусаворич закладено вибухові пристрої.

На місце виїхали інженерно-саперні групи. Проводяться роботи з евакуації.

Як повідомлялося, раніше стало відомо про одного загиблого та 20 поранених внаслідок вибуху в торговельному центрі «Сурмалу» в Єревані.

За попередньою інформацією, вибухнув склад вибухових речовин.

Фото: AM News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-