Трамп спробує використати обшук у його маєтку з політичною метою - ЗМІ

Трамп спробує використати обшук у його маєтку з політичною метою - ЗМІ

Укрінформ
Команда експрезидента США Дональда Трампа намагається отримати політичну вигоду з обшуку, проведеного в понеділок агентами ФБР у його будинку в Мар-а-Лаго.

Про це йдеться в публікації Politico, передає Укрінформ.

Як зазначається, протягом кількох годин інформація про обшук трималася в секреті. Тільки після його завершення Трамп підтвердив про це в розлогій заяві.

Відразу після цього союзники Трампа взялися вирішували, як тлумачити цю подію, вказує видання. Врешті було ухвалено: обшук являє собою навмисну політичну атаку, яка свідчить про те, що експрезидент становить серйозну загрозу для демократів.

За даними джерел Politico, таким чином будуть намагатися мобілізувати прибічників Трампа з метою спонукати його до участі в президентських виборах 2024 року. Переслідування з боку ФБР має стати частиною його політичної платформи.

Читайте також: Трамп заявив, що ФБР провело обшук у його будинку

Окрім того, зауважує видання, у команді Трампа уважно стежать за республіканцями, котрі, "недостатньо активно" стали на його захист.

Обшук ФБР у маєтку Трампа проводився в рамках багатомісячного розслідування щодо поводження адміністрації експрезидента з документами, зокрема таємними. Повідомлялося, що частину з них він зберігав саме у Мар-а-Лаго.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-