Усі загиблі в ДТП у Хорватії були паломниками з Польщі

Усі загиблі в ДТП у Хорватії були паломниками з Польщі

Укрінформ
Усі загиблі та постраждалі в ДТП польського автобуса в Хорватії були паломниками з Польщі, які прямували до Меджугор'я в Боснії і Герцеговині. Кількість загиблих зросла до 12.

Про це у Твіттері написав глава польського уряду Матеуш Моравецький та повідомила Hrt.hr, передає Укрінформ.

“Сьогодні вранці 11 людей загинули в трагічній аварії польського автобуса у Вараждині, Хорватія, 34 отримали поранення та були госпіталізовані. Це паломники, які їхали в Меджугор'є (місце об’явлення Богородиці у Боснії і Герцеговині – ред.)”, - написав Моравецький.

Він висловив співчуття родинам усіх загиблих поляків.

Читайте також: На Вінниччині в автомобільній аварії загинуло немовля

За його словами, про деталі трагедії він розмовляв телефоном в суботу вранці з прем’єром Хорватії Андреєм Пленковичем.

Глава польського уряду зазначив, що за його розпорядженням на місце події вилітають глава МОЗ Польщі Адам Недзельський та заступник глави польської дипломатії Марцін Пшидач, а також польські медики та психологи.

Свої співчуття родинам загиблим висловив також президент Польщі Анджей Дуда. Він зазначив, що разом з хорватськими рятувальниками польська сторона здійснює кроки щодо надання допомоги усім постраждалим полякам.

Читайте також: У Запоріжжі BMW зіткнулася з чотирма машинами, загинула людина

За останньою інформацією Hrt.hr, у лікарні помер іще один постраждалий, відтак кількість жертв трагічного ДТП польського автобуса зросла до 12 людей.

Як повідомляв Укрінформ, на півночі Хорватії у суботу вранці у ДТП потрапив автобус на польській реєстрації. Автобус випав з дороги, в результаті катастрофи загинули 11 осіб, 34 людей отримали травми різного ступеня важкості. На місці працюють рятувальники та поліція.

Фото: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-