В Ізраїлі росія проплачує антиукраїнські демонстрації — посольство

В Ізраїлі росія проплачує антиукраїнські демонстрації — посольство

Укрінформ
Посольство України в Ізраїлі заявило про зростання останнім часом у різних містах країни кількості фінансованих росією антиукраїнських демонстрацій.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі диппредставництва у Твітері.

«російська агресія проти України поширюється також на Ізраїль. Нещодавно, поряд із помітною пропагандистською атакою в соціальних мережах, ми стали свідками антиукраїнських демонстрацій, фінансованих російським урядом. Ці демонстрації відбулися в Хайфі, Нетанії та перед посольством України в Ізраїлі», - зазначили у посольстві.

Коментуючи ці антиукраїнські акції, посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук зауважив, що у посольстві «не шоковані і не здивовані» тим, що російське фінансування спрямовується на введення громадськості в оману.

Читайте також: Байден проситиме прем'єра Ізраїлю посилити допомогу Україні – ЗМІ

«Незважаючи на організовані демонстрації, ізраїльська громадськість здебільшого підтримує Україну у протистоянні брутальній російській агресії», - зазначив посол.

Як повідомлялося, Президент США Джо Байден та ізраїльський прем'єр-міністр Яїр Лапід за підсумками переговорів 14 липня наголосили на важливості продовжувати надавати гуманітарну допомогу українцям на тлі агресії з боку росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-