Конгресвумен Каптур назвала позицію Спартц «необачною» допомогою кремлю

Конгресвумен Каптур назвала позицію Спартц «необачною» допомогою кремлю

Укрінформ
Поширення наративів, що створюють сумніви у взаємодії між США і владою в Україні, яка протистоїть російській агресії, допомагають кремлю та його антиукраїнській пропаганді.

Про це заявила співголова Українського кокусу в Конгресі США, конгресвумен від демократів Марсі Каптур, повідомляє Укрінформ.

«Конгрес Сполучених Штатів із переважно двопартійною основою на чолі з Українським конгресовим кокусом виступив ініціатором підтримки суверенної української нації в її героїчних зусиллях захистити батьківщину та припинити жорстоку війну росії», - наголосила законодавиця після того, як конгресвумен від республіканців Вікторія Спартц надіслала звернення Президенту Джо Байдену щодо взаємодії з українською владою.

Каптур підкреслила, що хоча деякі члени Конгресу можуть намагатися посіяти розкол і розпалити напруженість, «загалом Конгрес Сполучених Штатів твердо підтримує Президента Зеленського і його лідерство в той час, як Україна бореться за своє виживання».

Каптур зауважила, що рівень і масштаби співпраці США з Офісом Президента Зеленського «не дають підстав сумніватися в лояльності будь-якої посадової особи» в Україні.

«Ті, хто поширює дикі наративи, спрямовані проти українських чиновників під час війни, необачно допомагають путіну та його пропагандистам. Сполучені Штати віддані перемозі України, і в українського народу немає більшого друга, ніж США», - підкреслила конгресвумен від демократів.

Вона заявила, що Сполучені Штати як союзник України «продовжать працювати пліч о пліч з Президентом Зеленським та його офісом, щоби домогтися припинення цієї війни».

Читайте також: ОП не отримував від конгресвумен Спартц жодних листів чи звернень щодо Єрмака — Никифоров

Як повідомлялося, членкиня Палати представників США Вікторія Спартц у п’ятницю звернулася до Байдена з проханням надати пояснення щодо процедур нагляду, пов’язаних із главою Офісу Президента України Андрієм Єрмаком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-