Навальний дістав першу догану в новій колонії

Навальний дістав першу догану в новій колонії

Укрінформ
Адміністрація колонії суворого режиму у селищі Мелехово Володимирської області рф винесла першу догану нещодавно переведеному сюди Олексію Навальному.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на допис російського опозиційного політика в Інстаграмі.

Навальний пояснив, що догану винесли через те, що колонія №2 у Покрові, де він відбував покарання раніше, склала на нього рапорт в останні дві години перебування. У рапорті сказано, що Навальний "порушив форму одягу", коли о 6:30 ранку пішов вмиватися у футболці, а не в робі. За словами політв'язня, там усі ходять умиватися у футболках. "Моя нова зона, розглянувши листа старої зони, викликала мене на комісію, засудила за таке свавілля і винесла нову догану", - написано в акаунті опозиціонера.

При цьому зазначається, що в серпні мав закінчитися термін 30 колишніх доган, винесених щодо нього, тобто вони мали "згоріти". Тепер через це рішення вони будуть чинними ще рік, що дозволить адміністрації визнати Навального злісним порушником або відправити до штрафного ізолятора.

Читайте також: Навального перевели до колонії, відомої особливо суворими умовами

Нагадаємо, 22 березня Навального засудили у справі про "шахрайство та образу суду" до дев'яти років ув'язнення суворого режиму. У зв'язку з цим його було переведено до іншої колонії. Раніше Навальний відбував покарання у справі "Ів Роше", після того, як російський суд замінив йому умовний термін на реальний.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-