Навального етапували з колонії у Покрові

Навального етапували з колонії у Покрові

Укрінформ
Російського опозиційного політика Олексія Навального етапували з ВК-2 у Покрові Владимирської області, де він відбував покарання.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ТГ-канал соратника політика Леоніда Волкова.

«Олексія Навального вивезли з ВК-2. Адвоката, який приїхав до нього, протримали на прохідній до 14:00, а потім сказали: "Немає такого засудженого". Де Олексій зараз і в яку колонію його везуть – ми не знаємо», – написав Волков.

Зазначимо, що російська ФСВП ніколи не розкриває напрямок, яким етапуються ув'язнені доти, доки вони прибудуть у місце призначення.

Опозиціонера мали перевести в колонію суворого режиму після набрання чинності вироком у новій кримінальній справі проти нього. 22 березня Навального було засуджено до дев'яти років ув'язнення в колонії суворого режиму за обвинуваченням у шахрайстві та неповазі до суду. 24 травня Мосміськсуд відхилив апеляцію політика на вирок і він набрав чинності.

Читайте також: У росії Навальному висунули нове обвинувачення — у створенні екстремістської спільноти

До цього часу Навальний відбував покарання у справі "Ів Роше" у ВК-2 загального режиму в місті Покрові. До відбування цього покарання Навального засудили в лютому 2021 року, замінивши умовний строк реальним.

Як повідомлялося, що Навального, нібито, мають перевести у ВК-6 суворого режиму, розташовану у Мелеховому Владимирської області. Там, як стверджував сам Навальний із посиланням на ув'язнених у колонії, для нього готують «в'язницю у в'язниці».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-