Серед загиблих унаслідок сходження з рейок потяга у Баварії є дві біженки з України - ЗМІ

Серед загиблих унаслідок сходження з рейок потяга у Баварії є дві біженки з України - ЗМІ

Укрінформ
Внаслідок великої залізничної аварії, що сталася 3 червня поблизу німецького міста Гарміш-Партенкірхен (земля Баварія, Німеччина), загинули щонайменше п'ять осіб, серед яких дві біженки з України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє DW.

Підтвердження з інших джерел, зокрема від диппредставництв України в Німеччині, безпосередньо після публікації повідомлення не надходило. У поліції лише повідомили, що жертвами, за інформацією на даний момент, стали чотири жінки віком 32, 39, 51 та 70 років, а також хлопець-підліток.

За інформацією німецького видання Bild am Sonntag, одна з жінок-українок була з дитиною, яка дістала серйозних травм та зараз перебуває в лікарні. Жінки проживали в регіоні у німецьких родинах, які прихистили їх після втечі від російської війни в Україні.

Читайте також: У Рівному п’яний водій вантажівки скоїв ДТП – потрощені машрутка та два легковики

Зазначається, що потяг, який прямував з Гарміш-Партенкірхена до Мюнхена, зійшов з рейок у районі села Бурграйн, три вагони перекинулися на бік. Загалом у поїзді на момент катастрофи перебувало 140 людей. За офіційною інформацією, поранень внаслідок аварії зазнали близько 40 людей, серед яких діти.

Деталі інциденту з’ясовуються.

Фото: Sven Hoppe/dpa 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-