За останній тиждень у росії згоріло п’ять військкоматів – Генштаб ЗСУ

За останній тиждень у росії згоріло п’ять військкоматів – Генштаб ЗСУ

Укрінформ
Упродовж останнього тижня в росії зафіксовано 5 випадків підпалів військових комісаріатів.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ сказав бригадний генерал, заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України Олексій Громов.

«З початку повномасштабних воєнних дій на території України в росії постійно спостерігаються випадки підпалу військових комісаріатів. Лише за останній тиждень таких випадків було 5 – в Ростовській та Рязанській областях, а також у Волгограді та Омську», - розповів Громов.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Щолково Московської області в ніч на 18 травня в будівлю військового комісаріату кинули два «коктейлі Молотова», після чого почалася пожежа.

За підрахунками видання Baza, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну це вже 12-а спроба підпалу військкомату в різних регіонах рф, включно з Московською областю. Останній напад був скоєний в ніч на 15 травня на будівлю військкомату в обласному центрі Волгоград.

Читайте також: На Харківщині за два тижні від загарбників звільнили 23 населених пункти

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Її війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-