У росії підпалили ще один військкомат - знову в Підмосков'ї

У росії підпалили ще один військкомат - знову в Підмосков'ї

Фото, відео
Укрінформ
У місті Щолково московської області в ніч на 18 травня в будівлю військового комісаріату було кинуто два «коктейлі Молотова», після чого почалася пожежа.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ТГ-канал інсайдерського проєкту Baza.

«Невідомий кинув дві пляшки з запалювальною сумішшю в будівлю Щолковського військового комісаріату. Внаслідок підпалу постраждали два кабінети будівлі, зокрема архів комісаріату. Зараз паліїв шукає поліція», - йдеться у повідомленні.

ТГ-канал «Обережно новини» уточнює, що в зону відповідальності підпаленого військкомату входять міські округи Щолково, Фрязино і Лосино-Петровський. Також повідомляється, що, крім поліції, на місці працюють рятувальники та Слідчий комітет рф.

За підрахунками видання Baza, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну це вже 12-а спроба підпалу військкомату в різних регіонах рф, включно з Московською областю. Останній напад був скоєний в ніч на 15 травня на будівлю військкомату в обласному центрі Волгоград.

Читайте також: У росії горять військкомати - чотири підпали за три дні

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська росії обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-