У росії горить ще одна нафтобаза

У росії горить ще одна нафтобаза

Відео
Укрінформ
Велика пожежа виникла на підприємстві хімпрому у російському місті Дзержинську, що у Нижньогородській області.

Про це повідомляє онлайн новинний портал NN.ru, передає Укрінформ.

Спочатку повідомлялося, що горить одна цистерна, проте пізніше за фотографіями та відео стало очевидно, що є два осередки загоряння. Попередня площа пожежі – близько двох тисяч метрів. У гасінні вогню задіяні 55 людей, 17 одиниць спецтехніки. Пізніше прибув пожежний потяг.

Читайте також: У Бєлгородській області знову пожежа: цього разу горів склад боєприпасів

Прокуратура Нижньогородської області заявила, що пожежа сталася на ділянці компанії "Капролактам". У 1982 році у складі об'єднання «Капролактам» пущений в експлуатацію «Завод окису етилену та гліколів», який пізніше став виробництвом окису етилену та гліколів у складі компанії «СІБУР-Нафтохім».

Як повідомляв Укрінформ, раніше стався вибух на фармацевтичному підприємстві "Синтез" у російському обласному центрі Кургані. У Білгородській області біля села Стара Нелидівка горів склад боєприпасів. У Твері згорів інститут, який розробляв ракети для армії рф, а в підмосковному Королеві, де розташована низка підприємств космічної та ракетної промисловості, сталася масштабна пожежа в одному з будинків промислової зони.

Читайте також: У російському брянську вибухнула та горить місцева нафтобаза

1 травня стався сильний вибух та пожежа на Пермському пороховому заводі, який виробляє заряди до реактивних систем залпового вогню, комплексів ППО, заряди двигунів для авіаракет, стартово-розгінні системи крилатих ракет та ін. Три особи загинули.

Напередодні, 3 травня, сталася велика пожежа у підмосковному міському окрузі Богородський – на складі з підручниками та іншою поліграфічною продукцією видавництва «Просвещение».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-