Без Max Factor, Chloe та Bourjois: косметичний концерн Coty йде з росії

Без Max Factor, Chloe та Bourjois: косметичний концерн Coty йде з росії

Укрінформ
Французько-американський виробник косметичних продуктів Coty заявив про вихід з російського ринку на тлі агресії рф проти України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

У Coty заявили, що не очікують, що цей крок вплине на цілі щодо доходів і прибутків на 2022 фінансовий рік. Зазначається, що у 2021 році на росію припадало трохи більше 3% продажів Coty.

У фінансовому році, що закінчився в червні 2021 року, загальний обсяг продажів Coty склав 4,63 млрд дол.

Coty володіє такими брендами, як Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry Beauty, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Hugo Boss, Kylie Cosmetics, Marc Jacobs, Miu Miu тощо. Також компанія володіє косметичними брендами Bourjois, Max Factor, Rimmel та Wella.

Читайте також: Chanel забороняє продаж предметів розкоші для використання в росії

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора. Багато компаній оголосили про припинення роботи в росії та вихід зі спільних проєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-