На честь королеви Єлизавети ІІ створили ляльку Барбі

На честь королеви Єлизавети ІІ створили ляльку Барбі

Укрінформ
З нагоди 96-го дня народження королеви Великої Британії Єлизавети ІІ та до 70-річчя її перебування на престолі, створили ляльку Барбі. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє People.

Прототип британської королеви вбрали в один з найвідоміших образів Єлизавети ІІ – сукню кольору слонової кістки з блакитною стрічкою, прикрашеною нагородами. На голові ляльки – така ж тіара, яку монарх вдягла під час весілля з принцом Філіпом.

Ляльку, вартість якої становить $75, можна придбати з четверга на Amazon, Walmart, Target і Mattel.

Як пише видання, лінійка ляльок, присвячена історичним персонажам, була випущена минулого року. Першою Барбі з цієї серії стала американська комедійна акторка Люсіль Болл.

Читайте також: Єлизавета II зробила пожертву для допомоги українським біженцям

Як відомо, королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ 21 квітня 2022 року виповнюється 96 років.

6 лютого 1952 року королівський престол Великої Британії і Співдружності посіла, після смерті батька, 25-річна Єлизавета II.

Вона є на сьогодні найстарішим правлячим монархом у світі та найстарішим у світі главою держави. Єлизавета II є покровителькою понад 600 благодійних та інших організацій. Її шлюб з герцогом Філіппом Маунтбеттеном став найдовшим королівським шлюбом у світовій історії - 74 роки. У королеви четверо дітей, восьмеро онуків і 12 правнуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-