Ле Пен знову заявила про законність «референдуму» та окупації Криму росією

Ле Пен знову заявила про законність «референдуму» та окупації Криму росією

Укрінформ
Кандидатка в президенти Франції від ультраправого “Національного об’єднання” Марін Ле Пен не шкодує, що заперечувала окупацію Криму росією у 2014 році.

Про це вона заявила в інтерв’ю BFMTV увечері в середу, передає Укрінформ.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи не шкодує вона, що заперечувала анексію Криму, через що зараз їй заборонений в’їзд в Україну, Ле Пен відповіла: “Я анітрохи не шкодую”.

“Я не заперечувала - тому що в Криму був референдум. Крим був українським 26 років, Всю решту часу він був російським. Мешканці Криму виявили бажання приєднання до росії, ось і все", - сказала вона.

Читайте також: Ле Пен хоче вийти з об’єднаного командування НАТО, але залишитися під взаємним захистом Альянсу

Ле Пен також заявила, що у разі своєї перемоги на президентських виборах 24 квітня за нинішньої ситуації не має наміру їхати до москви.

«Поки війна не закінчиться, поки не буде підписаний мирний договір між Україною та росією, поки росія не залишить українську територію, немає абсолютно ніяких причин туди їхати», – заявила Ле Пен.

Читайте також: Макрон уникає слова «геноцид» щодо війни в Україні

Як повідомляв Укрінформ, разом з чинним президентом Франції Еммануелем Макроном, Ле Пен вийшла у другий тур президентських виборів, який відбудеться 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-