Розвідка США вважає, що путіна дезінформують його ж радники – ЗМІ

Розвідка США вважає, що путіна дезінформують його ж радники – ЗМІ

Укрінформ
Американська розвідка вважає, що радники путіна бояться говорити йому правду про те, яких провалів зазнали російські війська в Україні, а також наскільки серйозним є вплив санкцій на російську економіку.

Про це розповів американському телеканалу NBC News представник адміністрації США, передає Укрінформ.

«Ми вважаємо, що радники путіна дезінформують його в тому плані, наскільки поганими є справи у російських військових, а також як економіка рф потерпає від санкцій», - зазначив американський посадовець.

Він також висловив переконання, що старші радники президента рф, які мають до нього доступ, «занадто бояться сказати йому правду».

У цьому контексті також зауважується, що окремі публічні заяви й обіцянки президента рф розходяться з реальним станом речей. Зокрема, це стосується участі військовозобов’язаних строкової служби рф у боях в Україні, що путін особисто заперечував, однак цього не приховаєш від матерів.

Це, за словами чиновника, «демонструє явний збій у наданні російському президенту точної інформації».

Як повідомляв Укрінформ, станом на 30 березня російські загарбники втратили близько 17,3 тис. особового складу. Крім того, ворог не дорахувався танків ‒ 605, бойових броньованих машин ‒ 1723, артилерійських систем – 305, РСЗВ - 96, засобів ППО - 54, літаків – 131, гелікоптерів – 131, а також іншого озброєння й техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-