Байден пояснив свої слова про те, що путін «не може залишатися при владі»

Байден пояснив свої слова про те, що путін «не може залишатися при владі»

Укрінформ
Президент Байден не анонсував змін у політиці США, коли заявив, що путін «не може залишатися при владі». При цьому він переконаний, що не можна дозволяти президентові росії й надалі чинити зло.

Про це Байден заявив у Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я просто висловив своє обурення. Він (путін – ред.) не має лишатися при владі, так само як, знаєте, погані люди не мають продовжувати робити погані речі», - сказав глава Білого дому.

Він уточнив, що це не означає наявності у США «фундаментальної політики діяти якимось чином, аби будь-що скинути Путіна».

Американський лідер також висловив переконання, що його заява не ускладнить міжнародних дипломатичних зусиль, спрямованих на припинення агресії рф проти України. Він підкреслив, що ситуацію насправді ускладнює ескалація з боку самого путіна.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу під час виступу у Варшаві президент США висловив цілковиту підтримку України, а також Польщі та інших країн, які надають допомогу українським біженцям. Байден також заявив, що війна проти України вже стала для путіна стратегічною поразкою. Глава Білого дому підкреслив, що путін більше не повинен бути лідером своєї країни. «Заради Бога, ця людина не може залишатися при владі», - сказав він.

Виступ президента Байдена став одним із завершальних пунктів його європейського турне минулого тижня, під час якого він здійснив візит до Брюсселя, а також до Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-