Carlsberg іде з росії

Carlsberg іде з росії

Укрінформ
Данський виробник пива Carlsberg оголосив, що остаточно йде з російського ринку та планує продати весь свій бізнес в цій країні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву компанії.

«9 березня ми оголосили про стратегічний аналіз присутності Carlsberg Group в росії. На основі цього аналізу ми прийняли важке та негайне рішення домагатися повного продажу нашого бізнесу в росії, що, на нашу думку, є правильним рішенням у поточних умовах. Після завершення ми не матимемо присутності в росії. У результаті цього рішення наш бізнес в росії більше не включатиметься до доходу та операційного прибутку Групи», - йдеться у заяві.

У компанії зазначили, що засуджують російське вторгнення, яке призвело до великої кількості людських жертв, спустошення та людської трагедії.

Також AB Inbev, міжнародна пивоварна корпорація, найбільший у світі виробник пива (Budweiser та інші бренди) звернулася до контрольного акціонера, щоб призупинити ліцензію на випуск та продаж бренду BUD в рф, пише CNN.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

З початку вторгнення росії в Україну понад 400 транснаціональних компаній, які припинили ведення бізнесу в росії й залишили її територію – від нафтових компаній до мережі McDonald’s. Однак, за даними Єльського університету, 42 компанії не виходять та не скорочують своєї діяльності на ринку рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-