Літак з Дудою аварійно сів у Варшаві

Літак з Дудою аварійно сів у Варшаві

Укрінформ
Літак, який перевозив президента Польщі Анджея Дуду до Жешува на зустріч із президентом США Джо Байденом, змушений був аварійно приземлитися у Варшаві.

Про це повідомив голова Бюро міжнародної політики президента Польщі Якуб Кумох, передає Укрінформ із посиланням на tvn24.pl.

“Мала місце аварійна посадка літака з президентом Дудою. Літак повернувся до Варшави. Наразі ми - перед вильотом резервного літака до Жешува”,- повідомив Кумох.

Речник варшавського летовища Пьотр Рудзький поінформував, що літак змушений був повернутися до Варшави, де безпечно приземлився о 14:40 (за київським часом). Він не повідомив причину аварійної посади літака президента Дуди.

За даними сайту Flightradar24, після старту з аеропорту Шопена літак розвернувся назад у бік Варшави за кількадесят кілометрів від столиці в районі міста Варка.

Дуда мав особисто зустрічати Байдена в аеропорту “Ясьонка” поблизу Жешува.

Щойно стало відомо, що резервний літак з президентом Дудою приземлився в жешувському аеропорту “Ясьонка”.

Глава Білого Дому вже прибув з дводенним візитом до Польщі. У перший день він побуває у Жешуві, а другого дня відвідає Варшаву. Очікується, що на Замковій площі у центрі польської столиці він виголосить промову, в якій, зокрема, висловить підтримку Україні, яка бореться з російським агресором.

Фото: PAP/Radek Pietruszka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-