Байден прилетів до Польщі

Байден прилетів до Польщі

Укрінформ
Президент США Джо Байден прилетів у п’ятницю на летовище “Ясьонка” поблизу Жешува і розпочав дводенний візит до Польщі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначалося, у Жешуві Байден і президент Польщі Анджей Дуда зустрінуться в п'ятницю з представниками неурядових організацій, які допомагають українським біженцям та обговорять питання протидії гуманітарній кризі в Україні. Байден також зустрінеться з американськими військовослужбовцями з 82-ої повітряно-дестантної дивізії, які нещодавно прибули до Польщі в рамках посилення східного флангу НАТО.

У суботу глава Білого дому виголосить у Варшаві на Замковій площі промову стосовно “об’єднаних зусиль вільного світу щодо підтримки українського народу, а також притягнення росії до відповідальності за її брутальну війну”.

У Варшаві Байден також відвідає Національний стадіон, де у супроводі глави польського уряду Матеуша Моравецького та мера Варшави Рафала Тшасковського побачить, як надається допомога біженцям з України.

Як повідомляв Укрінформ, президент рф володимир путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-