Членство рф та білорусі призупинила ще одна міжнародна організація

Членство рф та білорусі призупинила ще одна міжнародна організація

Укрінформ
Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (IAIS) призупинила членство російської федерації та республіки білорусь у її складі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національного банку України.

"Національний банк України вітає рішення Міжнародної асоціації органів страхового нагляду (IAIS) призупинити членство російської федерації та республіки білорусь у її складі", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що IAIS закрила доступ центральному банку росії та міністерству фінансів республіки білорусь до всіх послуг, зустрічей та будь-яких заходів, які проводяться IAIS.

IAIS об'єднує органи нагляду та регулювання ринків страхування з-понад 200 країн світу. Асоціація встановлює світові стандарти страхування, розробляє та допомагає у впровадженні принципів, стандартів та рекомендацій для страховиків.

Як повідомляв Укрінформ, голова Національного банку України Кирило Шевченко звернувся до центробанків Канади, Японії, Великої Британії, США, Швейцарії та Європейського центрального банку із закликом переглянути та розірвати кореспондентські відносини з усіма банками росії і білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-