Голова центробанку рф подавала у відставку, але путін не відпустив - Bloomberg

Голова центробанку рф подавала у відставку, але путін не відпустив - Bloomberg

Укрінформ
Голова центробанку російської федерації Ельвіра Набіулліна після вторгнення росії в Україну намагалася піти у відставку, проте президент володимир путін їй не дозволив.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg.

Замість відставки путін висунув Набіулліну на новий п’ятирічний термін.

Співрозмовники видання розповіли, що відставка Набіулліної зараз буде розцінена «як зрада з боку путіна, з яким вона тісно співпрацювала майже два десятиліття».

Взяти коментар та дізнатися про теперішні погляди Набіулліної не вдалося. Публічно вона не коментувала своє повторне призначення і не відповіла на запит Bloomberg щодо цієї статті.

Пресаташе центрального банку та кремля також не відповіли на запити про коментарі.

Як зазначає видання, наразі лише один високопоставлений чиновник пішов у відставку через війну: багаторічний економічний реформатор Анатолій Чубайс цього тижня пішов у відставку з посади спеціального представника президента рф зі зв'язків з міжнародними організаціями для досягнення цілей стійкого розвитку з питань клімату та покинув країну.

24 лютого 2022 року росія розпочала неспровоковану повномасштабну війну проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні Сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-