Російський пропагандист Соловйов знову залишився без YouTube

Російський пропагандист Соловйов знову залишився без YouTube

Укрінформ
Новий канал російського телепропагандиста Соловйова, який відіграє велику роль у створенні брехливої ​​картини війни, розпочатої рф в Україні, видалили на платформі YouTube. Там одіозний путінець хотів поширювати таку саму брехню і пропаганду, як і на російських телеканалах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Це вже третій видалений канал Соловйова. 8 березня 2022 року американський відеохостинг заблокував канал Соловйова під назвою «Соловйов LIVE» на своїй платформі. Згодом було заблоковано і другий канал «Вечір з Володимиром Соловйовим», - ідеться в повідомленні.

Як нагадали в Національній раді, ще до повномасштабного вторгнення росії в Україну, за їх зверненням Соловйова було внесено до переліку осіб, що загрожують національній безпеці України.

14 березня Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід - тримання під вартою російському телеведучому, пропагандисту, члену правлячої політичної партії «Єдина Росія» Володимиру Соловйову. Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Соловйова в міжнародний розшук.

Раніше YouTube видалив кілька каналів, які належали російській інформаційній мережі Russia Today. Наприкінці лютого її керівник Маргарита Симоньян, як і Володимир Соловйов, потрапила під санкції Євросоюзу через визнання росією незалежності терористичних утворень «ДНР» і «ЛНР». Канада також запровадила санкції проти Соловйова, а влада Італії наклала арешт на дві його вілли на озері Комо.

З 24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-