Українські діти-яхтсмени намагалися блокувати в Туреччині швартування яхти Абрамовича

Українські діти-яхтсмени намагалися блокувати в Туреччині швартування яхти Абрамовича

Відео
Укрінформ
У турецькому порту Бодрум юні спортсмени «Парусної команди України» намагалися блокувати швартування до причалу яхти Eclipse російського олігарха Романа Абрамовича, який потрапив до списків санкцій Великої Британії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

«Героїчні юні яхтсмени Одеської області намагалися не дозволити яхті Романа Абрамовіча швартуватися в Бодрумі. "Вітрильна команда України" - це діти із Затоки, Сергіївки та інших населених пунктів Одещини, які тренуються у Туреччині. Усе закінчилося прибуттям поліції», - йдеться у повідомленні.

У травні 2021 року команда юних яхтсменів із Затоки Одеської області, яку тренував Донцов, посіла третє місце у всеукраїнському змаганні з вітрильного спорту серед юнаків та дівчат.

Як повідомлялось,13 березня 2022 року російський олігарх Абрамович, який потрапив у списки санкцій Великої Британії, перегнав свою яхту з Іспанії до Чорногорії, а потім до Туреччини.

За даними агентства Reuters, сукупний особистий капітал семи росіян, близьких до путіна, що потрапили під санкції, становить близько 20 млрд дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-