Австрійський професор: путін є одним з найогидніших злочинців століття

Австрійський професор: путін є одним з найогидніших злочинців століття

Укрінформ
Президент рф володимир путін є одним з найогидніших злочинців 21-го століття і має зупинити свою злочинну війну проти України.

Про це заявив в інтерв’ю Укрінформу професор мовознавства Інституту славістики Віденського університету, президент Міжнародної асоціації україністів Міхаель Мозер.

"Щодо звернення до путіна, то не бачу сенсу в цьому, адже він все одного нікого не слухає. Можливо, сказав би лише одне: "Зупиніть цей злочин, сьогодні! Вам не соромно? Ви вже ввійшли в історію, але точно не як герой. Ви увійшли в історію 21 століття, як один із найогидніших злочинців", - заявив Мозер, відповідаючи на питання, що б він сказав путіну.

Австрійський професор також зазначив, що після розпочатої кремлем війни проти України сприйняття росії у світі "вже трохи пішло шляхом російського військового корабля". "Перша асоціація з росією – це вже не якась там висока культура, а просто варварство", - заявив він.

В інтерв’ю Мозер також зазначив, що, як мовознавець, який останнім часом зосереджувався саме на питаннях історії українського правопису, висловлює свою повну підтримку громадянській ініціативі з написання імен усіх злочинців із російської федерації з маленької букви.

Більш детально читайте в інтерв’ю Міхаеля Мозера Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-