ЦПД: путін втрачає підтримку олігархів з найближчого оточення

ЦПД: путін втрачає підтримку олігархів з найближчого оточення

Укрінформ
Президент рф путін втрачає підтримку свого найближчого оточення олігархів, що створює передумови до заколоту та примусової зміни влади в країні.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО у Телеграмі, передає Укрінформ.

За даними ЦПД, наразі «кишеньковими» залишилися: Юрій Ковальчук, Геннадій Тимченко, Сергій Чемезов, які можуть безпосередньо спілкуватись з володарем Кремля особисто.

Водночас команда олігархів часів Єльцина демонстративно відсторонюється від особистого спілкування, і саме від них путін побоюється «удару в спину». Адже Роман Абрамович, Володимир Потанін, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров, Олександр Абрамов, Андрій Мельниченко вже втратили і продовжують втрачати свої активи та статки через санкції, зазначають у ЦПД.

"Бізнес не може миритися з політикою особи, яка призвела до таких руйнівних наслідків для їхнього фінансового стану. Тому вони готові на рішучі дії зі зміни сьогоднішнього становища. І якщо путін не погодиться на їх умови, йому загрожує примусовий імпічмент або фізичне знищення від найближчого оточення", - вважають у ЦПД.

Як повідомлялося, 24 лютого російський президент путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-