Пропагандист Соловйов має два ще не арештовані будинки в Італії

Пропагандист Соловйов має два ще не арештовані будинки в Італії

Укрінформ
Російський телепропагандист Володимир Соловйов, який відіграє велику роль у створенні брехливої ​​картини війни, розпочатої рф в Україні, має чотири об'єкти нерухомості в ЄС, Італії, причому два з них досі не заарештовані. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Команда Навального в Ютуб-каналі «Популярна політика».

«Ми відправили заяву в комітет фінансової безпеки Італії. Вони вже арештували 2 будинки Соловйова, і щоб допомогти їм усе зробити до кінця, ми повідомляємо про третє володіння Соловйова. А також про величезний особняк, куплений його літньою матір'ю у 2021 році», - повідомили розслідувачі.

Вони також попросили відкликати італійські візи та посвідку на проживання у всіх членів сім'ї Соловйова, «оскільки їх проживання в Італії можливе лише за кошти Соловйова, перераховані з росії, що неможливо через санкції».

Соратник Навального Георгій Албуров уточнює в Твіттері, що останню віллу російський пропагандист оформив на свою матір 4 місяці тому, а в іншій розпочав ремонт з бюджетом в 350 тис. євро.

Олексій Навальний раніше вже публікував документи про нерухомість телеведучого Володимира Соловйова, а також відеозйомку його будинків, у тому числі в підмосковному Передєлкіно та на італійському озері Комо.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-