Хакери Anonymous повідомили про злам державних телеканалів РФ

Хакери Anonymous повідомили про злам державних телеканалів РФ

Укрінформ
Міжнародна хакерська група Anonymous зламала всі державні телеканали РФ, тепер вони транслюють відео про війну в Україні та заклик до росіян виступити проти геноциду РФ в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Твітер-акаунт Anonymous.

«Хакерський колектив Anonymous сьогодні зламав російські потокові сервіси Wink і Ivi (на кшталт Netflix) і телеканали в прямому ефірі «Россия 24», «Первый канал», «Москва 24», щоб транслювати кадри війни з Украни», - йдеться у повідомленні.

В іншому повідомленні зазначається, що всі російські державні телеканали зламано.

Anonymous також заявили про злам телеканалу Russia Today (RT) у Франції.

На відео видно, що на російських телеканалах, зламаних Anonymous, транслюється заклик до росіян виступити проти геноциду РФ в Україні.

«Ми - звичайні громадяни Росії. Ми виступаємо проти війни на території України. Росія та росіяни проти війни! Ця війна розв'язана злочинним, авторитарним режимом Путіна від імені простих громадян РФ. Росіяни, виступайте проти геноциду в Україні», - йдеться у тексті.

Як повідомляв Укрінформ, хакерська група Anonymous після оголошення «кібервійни» Кремлю зламала понад 2,5 тисячі сайтів держструктур, ЗМІ тощо в Росії та Білорусі на знак підтримки України.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-