З Білорусі почали масово виїжджати чоловіки – МВС

З Білорусі почали масово виїжджати чоловіки – МВС

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ України мають інформацію про те, що з Республіки Білорусь масово починають виїжджати чоловіки.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це в ефірі телеканалу «Рада» сказав радник глави МВС України Вадим Денисенко.

"Дуже важлива новина. У Білорусі, за нашими даними, почався масовий виїзд чоловіків за кордон. У Білорусі, у принципі, чоловіки починають боятися, що Лукашенко може все ж таки почати (відправляти – ред.) війська в Україну. Тобто, у Білорусі починається паніка. І чим більше цієї паніки буде, тим менша вірогідність того, що Лукашенко, навіть теоретично, наважиться рухатися у сторону України", - зазначив Денисенко.

Він також нагадав про те, як наші військовослужбовці розбили російські частини під Харковом, "відкинули" росіян під Миколаєвом і збили 4 їхні гелікоптери. Крім цього, під Черніговом збили літак РФ та затримали відомого російського льотчика, який свого часу був запрошений на обід до президента Сирії Башара Асада.

«Він катапультувався, його наразі допитує СБУ. Він розповідав на камеру, що не знав, що бомбить цивільні будинки і мирні міста», - поінформував радник глави МВС України.

24 лютого Росія розпочала війну проти України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-