Монако запровадить санкції проти російських політиків

Монако запровадить санкції проти російських політиків

Укрінформ
Монако запровадить санкції, ідентичні до обмежень ЄС, які стосуватимуться представниках російського істеблішменту.

Як передає Укрінформ, такі дані станом на 10 год. 1 березня оприлюднив у Фейсбуці речник МЗС Олег Ніколенко.

«Монако, яке полюбляють російські багатії, завдасть удару по представниках російського істеблішменту та запровадить санкції, ідентичні до обмежень ЄС», - повідомив Ніколенко.

Він зазначив, що міжнародна ізоляція Росії посилюється і наразі разом з українцями проти російських загарбників борються ті країни, які раніше зберігали нейтралітет.

Зокрема, Азія, яка раніше дотримувалася обережної позиції, також долучається до антипутінської коаліції. Сінгапур вводить обмеження, які передбачають експортний контроль, санкції проти російських банків, припинення авіасполучення.

Речник МЗС також відзначив, що наші партнери завдають нищівних ударів по Центральному банку Росії.

Канада також оголосила про намір припинити імпорт нафти з Росії.

Як повідомлялося, Антипутінська коаліція на підтримку України почала підготовку четвертого пакета санкції проти Росії. Новий санкційний пакет включатиме видворення частини російських дипломатів, подальше посилення санкцій проти банківської системи та путінського оточення.

Крім того, ЄС розглядає створення так званого "реєстру російських корупціонерів", до якого увійдуть як представники влади, так і наближені до Кремля бізнесмени, які не зможуть мати фінансові відносини або робити бізнес з цивілізованим світом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-