У Польщі вирує шторм «Юніс», є загиблі

У Польщі вирує шторм «Юніс», є загиблі

Укрінформ
З початку нинішньої доби сильні пориву вітру по всій Польщі призвели до загибелі трьох осіб, травмувань зазнали щонайменше шість людей.

Перевернуті дерева заблокували рух по багатьох автодорогах та залізничних шляхах, пошкодили лінії електропередач, в результаті без електроенергії в РП залишаються більше 1,1 млн користувачів, передає Укрінформ із посиланням на TVN24.

Як повідомили в Пожежній службі РП, від опівночі до 12-ї години дня польські рятувальники отримали майже 13 тис. повідомлень про потребу ліквідації наслідків негоди.

Три особи загинули в Люблінському (південний схід), Великопольському (захід) та Мазовецькому (схід) воєводствах Польщі. У перших двох випадках дерева впали на автомобілі, де перебували люди, а в третьому – на чоловіка, який проходив по вулиці. В результаті негоди постраждали шестеро людей, зокрема один рятувальник.

За інформацією урядового центру безпеки, без світла у Польщі залишається понад 1,1 млн користувачів.

Читайте також: У Нідерландах через шторм загинули четверо людей

Поламані дерева заблокували рух по багатьох автошляхах національного та місцевого значення. У низці випадків сильні пориви вітру поперекидали автомобілі на дорогах.

Польські синоптики застерігають від сильного вітру в суботу, який місцями сягатиме 130 км/год. Найскладніша ситуація в найближчі години очікується на півночі країни: у Західнопоморському, Поморському та Вармінсько-Мазурському воєводствах.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії внаслідок шторму “Юніс” загинуло троє людей.

Фото: TVN24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-