Турецьке місто чотири дні просиділо без електроенергії через снігопад

Турецьке місто чотири дні просиділо без електроенергії через снігопад

Фото
Укрінформ
Через сильний снігопад в турецькій Испарті, що на південному заході країни, сталося аварійне відключення електроенергії, відновлення якого зайняло чотири дні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на повідомлення Міністра енергетики та природних ресурсів Туреччини Фатіха Дьонмеза, якого цитує видання Haberler.

«Через сильний снігопад, який розпочався у четвер в Испарті, у місті було відключено електроенергію. Роботи по відновленню енергопостачання тривали чотири дні», - повідомив міністр.

До робіт з відновлення енергопостачання міста, населення якого складає майже пів мільйона, було залучено технічний персонал з інших провінцій. Загалом було залучено 600 працівників та 200 одиниць важкої техніки. Більшість районів міста вже отримують енергопостачання, у декількох сільських районах провінції Испарта, роботи з відновлення енергопостачання продовжуються.

За рішенням місцевого керівництва, у зв'язку з погодними умовами на цьому тижні скасовано навчання в навчання у початковій та середній школі.

Читайте також: Сходження снігових лавин у Канаді: один загиблий, четверо поранених

Як повідомляв Укрінформ, учора у турецькому гірськолижному центрі «Саликент» в Анталії через сильний снігопад обвалився навіс одного з туристичних об'єктів, постраждали вісім людей.

Фото: hurriyet.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-