Рейс круїзного лайнера у Гонконзі скасували через Омікрон

Рейс круїзного лайнера у Гонконзі скасували через Омікрон

Укрінформ
Влада Гонконгу не дозволила відправлення круїзного лайнера «Спектр морів» із кількома тисячами пасажирів після того, як у дев'ятьох людей на борту виявили контакти з хворими на COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Повідомляється, що круїзний лайнер компанії «Royal Caribbean», який у неділю відплив у рейс «Круїз в нікуди», був змушений повернутися до Гонконгу в середу після того, як у 9 пасажирів виявили близькі контакти з пацієнтом, зараженим Омікроном.

Корабель повернувся до порту і почалося тестування усіх пасажирів на COVID-19. Як повідомили в «Royal Caribbean», дев'ятеро пасажирів, про яких ішлося, були негайно ізольовані, але ні в кого з них тести не виявили коронавірус.

ЗМІ відзначає, що оператор «Royal Caribbean» вже пообіцяв пасажирам відшкодувати частину вартості рейсу. Також у компанії заявляють, що вони ретельніше будуть підходити до подальших круїзів, аби уникнути спалахів захворювання на борту. Зазначається, що в Гонконзі діють суворі обмеження щодо COVID-19.

Як повідомляв Укрінформ, круїзний лайнер Mein Schiff 6 гамбурзької судноплавної компанії Tui Cruises, який здійснює подорож із Гамбурга в Дубаї, був змушений через випадки коронавірусу на борту перервати подорож.

Фото з сайту seatrade-cruise.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-