У Німеччині через феєрверки в новорічну ніч загинули щонайменше двоє людей

У Німеччині через феєрверки в новорічну ніч загинули щонайменше двоє людей

Укрінформ
Під час святкування Нового року у Німеччині попри заборону на використання феєрверків не вдалося уникнути нещасних випадків.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із посиланням на дані поліції.

Зокрема, за інформацією поліції Бонна, запуск петарди, імовірно саморобної, призвів до загибелі чоловіка в місті Геннефі, а його товариш зазнав серйозних травми. Правоохоронці землі Північний Рейн-Вестфалія, де розташований Геннеф, здійснили у новорічну ніч 86 виїздів через використання піротехніки.

У Тюрингії в результаті вибуху феєрверку загинув 20-річний хлопець.

Поліція Саксонії повідомляє, що у Лейпцигу 34-річний чоловік зазнав небезпечних травми під час запуску саморобного феєерверку. Під час обшуку в його квартирі виявлено піротехніку без ідентифікаційних знаків.

У Гамбурзі щонайменше двоє людей зазнали серйозних поранень під час запуску феєрверку. У Брамфельді, що поблизу Гамбурга, вибухнула петарда, травмувавши 50-річного чоловіка, за його життя борються лікарі.

На сході Берліна в результаті вибуху феєрверку постраждали 12 людей, наймолодшому з яких 11 років. Усіх їх доправлено до лікарні. Столичні поліцейські затримали у новорічну ніч 279 осіб, розпочали 339 розслідувань, зокрема про порушення законів про зброю та про наркотики і використання піротехнічних виробів, вилучили 92 одиниці сигнальної зброї. Під час виконання службових обов’язків постраждали 15 поліцейських.

Як повідомлялося, у Німеччині заборонили продаж і запуск у новорічну ніч феєрверків, але піротехнічні засоби продавали на «чорному ринку» та через інтернет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-