У Білому домі повідомили, що розмова Байдена й Путіна тривала менше години

У Білому домі повідомили, що розмова Байдена й Путіна тривала менше години

Укрінформ
Президент США Джо Байден і російський лідер Володимир Путін провели телефонну розмову, яка стосувалася, зокрема, занепокоєнь військовим нарощуванням РФ біля України й тривала не більше 50 хвилин.

Про це йдеться в повідомленні американського агентства АР із посиланням на офіційного представника Білого дому, передає Укрінформ.

«Представники Білого дому повідомили, що розмова розпочалася о 15:35 за сіхдноамериканським часом і завершився через 50 хвилин, після півночі в Москві»,- зазначається в повідомленні.

Білий дім поки не видав підсумкового документа за результатами спілкування.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Білий дім заявив, що президент Байден прийняв пропозицію кремлівського лідера поспілкуватися 30 грудня телефоном для обговорення низки тем, включно з очікуваними дипломатичними переговорами з РФ. Раніше цього тижня Державний департамент США підтвердив проведення впродовж 10-13 січня серії переговорів з російською стороною щодо ситуації навколо України. Зокрема, заплановані обговорення як у двосторонньому форматі в межах діалогу США-Росія зі стратегічної стабільності, так і в багатосторонньому – в Раді НАТО-Росія, а також у Постійній раді ОБСЄ.

 фото: twitter.com/POTUS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-