В Анталії вирує ураган, затоплені вулиці, пошкоджені будинки

В Анталії вирує ураган, затоплені вулиці, пошкоджені будинки

Фото, відео
Укрінформ
Провінцію Анталію через ураган та значні опади внесено до червоної зони. Ураган спричинив руйнування, через рясні опади затоплено значні території. Швидкість вітру сягає 90 км/год, висота хвиль на морі - 30 метрів.

Про це повідомляє Укрінформ за посиланням на DHA.

«Будь ласка, вживайте запобіжних заходів. Вночі очікується шторм, можливі катастрофічні наслідки», - застерігають метеорологи.

В Анталії та інших містах провінції затоплено вулиці та житлові будинки. У високогірних районах очікуються снігопади, сніговий покрив може сягнути більш як двох метрів.

Ураган в Анталії / Фото: DHA

У різних районах є випадки пошкодження будинків, автівок, повалення дерев, затоплення човнів. Про людські жертви чи поранення на разі невідомо.

Сила вітру в окремих районах досягає 90 км/год. В районі Коньялти висота хвиль досягає 30 метрів. Міст, що з’єднує райони міста Чакирлар і Алтинйака повністю затопило та занесло сміттям із ґрунтом.

Протягом дня були перебої з авіасполученням. Коли погодні умови не дозволяли, літаки перенаправляли в сусідні аеропорти, зокрема в Стамбул, Бодрум, Адану.

Найбільший вплив негода має в районах Фініке, Кумлуджа, Кемер, Серік, а також у районах Коньялти, Кепез, Муратпаша, Аксу, Дьошемалти, Коркутелі, Елмали, Каш та Демре.

У вказаних районах мобілізовано рятувальників, пожежників, муніципальні підрозділи для запобігання затоплень.

Очікується, що ураган вщухне завтра ввечері.

Фото: DHA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-