В Австралії виявили понад 11 тисяч нових випадків коронавірусу - найбільше з початку пандемії

В Австралії виявили понад 11 тисяч нових випадків коронавірусу - найбільше з початку пандемії

Укрінформ
Сьогодні в Австралії зафіксували чергове рекордне зростання нових випадків хвороби COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Упродовж останньої доби в Австралії зафіксували 11 264 нових випадки COVID-19, перевищивши черговий рекорд, встановлений днем ​​раніше.

Як зазначається, спалах нового штаму коронавірусу Омікрон порушив відновлення економіки країни в той час, як керівники штатів сперечаються щодо впровадження внутрішнього прикордонного контролю.

Повідомляється про п’ять смертей внаслідок пандемії COVID-19 протягом останньої доби, загальна кількість смертей з початку пандемії в країні перевищила 2 200. Влада не уточнила, чи пов’язана якась з нових смертей зі штамом Омікрон.

Попри рівень COVID-вакцинації понад 90% серед австралійців у віці старше 16 років - керівники штатів країни повернули деякі обмежувальні заходи, такі як обов'язкове носіння масок та реєстрація QR-кодів у громадських місцях. У країні скасовані театральні шоу, закриті ресторани та відкладені рейси.

Як повідомлялося, в австралійському штаті Новий Південний Вельс виявили першу жертву нового штаму коронавірусу Омікрон.

Австралія 15 грудня відкрила кордони для вакцинованих кваліфікованих мігрантів та іноземних студентів після майже дворічної заборони їхнього в'їзду, що, як очікується, зменшить нестачу робочої сили в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-