Ексканцлер Австрії Курц працюватиме в Кремнієвій долині – ЗМІ

Ексканцлер Австрії Курц працюватиме в Кремнієвій долині – ЗМІ

Укрінформ
Колишній канцлер Австрії Себастіан Курц, який залишив політику на тлі розслідувань антикорупційної прокуратури проти нього та його оточення, працюватиме в одній з міжнародних компаній у Кремнієвій долині (США).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє австрійська газета Kronen Zeitung.

"Молодий батько (ексканцлер Себастіан Курц – ред.) наразі дивиться тільки вперед. Окрім сім’ї, в останні тижні він також займався належною передачею усіх своїх справ всіх. І власним майбутнім. На початку лютого він почне працювати на новій роботі. У міжнародній компанії в Кремнієвій долині", - йдеться у повідомленні.

Згідно з газетою, контракт щодо працевлаштування вже підписаний. Незабаром він планує повідомити про свою нову роботу особисто.

"У майбутньому ексканцлер буде вести класичне менеджерське життя між Сан-Франциско, Віднем, Німеччиною та Швейцарією. Сюзанна і Себастіан-молодший інколи його супроводжуватимуть. Крім того, він, ймовірно, увійде до складу міжнародної наглядової ради", - зазначає видання.

Посилаючись на оточення Курца, газета також пише, що колишній канцлер виключає повернення у велику політику.

Як повідомляв Укрінформ, колишній канцлер Австрії, голова Австрійської народної партії Себастіан Курц заявив 2 грудня, що йде з посади голови партії та очільника парламентської фракції, повністю залишаючи політику. Перед цим у жовтні Курц добровільно залишив посаду канцлера.

За його словами, у житті починається нова сторінка і він має намір приділити більше часу сім’ї та своєму новонародженому сину.

Іншою причиною такого кроку, окрім народження сина минулого тижня, Курц назвав висунуті проти нього обвинувачення та розслідування антикорупційної прокуратури. За його словами, ці обвинувачення є неправдивими, і він хоче довести це в суді, однак вони значно вплинули на його "пристрасть до політики" і тепер у нього вже немає такого, як раніше, захоплення своєю роботою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-