Байден звернеться до нації у зв’язку з поширенням штаму Омікрон

Байден звернеться до нації у зв’язку з поширенням штаму Омікрон

Укрінформ
Президент США Джо Байден у вівторок звернеться до нації у зв’язку з поширенням штаму коронавірусу Омікрон і оголосить про нові заходи боротьби з ним.

Як передає Укрінформ про це написала у Твіттері речниця Білого дому Джен Псакі.

«У розвиток свого зимового плану Баден оголосить про нові кроки, що вживаються адміністрацією для надання допомоги громадам, які її потребують, а також виступить із суворим застереженням щодо того, чим обернеться зима для американців, котрі вирішили залишитися невакцинованими», - зазначила Псакі в серії твітів.

За її словами, США готові до підвищення рівня захворюваності, і «Байден докладно розповість, як ми реагуватимемо на цей виклик».

Президент нагадає американцям, «що вони можуть захистити себе від важкої хвороби, зумовленої COVID-19, зробивши щеплення й отримавши додаткову дозу вакцини, коли вони матимуть на це право», додала речниця Білого дому.

Нагадаємо: раніше у центрі контролю та профілактики захворювань (CDC) Сполучених Штатів повідомляли, що захист від поширення нового варіанту існує та охоплює вже існуючі методи, що запроваджуються в період пандемії COVID-19. Для цього рекомендується «впроваджувати супутні стратегії, включно з вакцинацію, носінням масок, покращенням вентиляції, проведенням тестування, а також карантином та ізоляцією».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-