Болдуїн видалив акаунти у Твіттері після інтерв’ю про смерть на зйомках

Болдуїн видалив акаунти у Твіттері після інтерв’ю про смерть на зйомках

Укрінформ
Американський актор Алек Болдуїн видалив декілька акаунтів у соцмережі Твітер після свого емоційного інтерв’ю щодо трагічних подій на зйомках фільмі «Іржа» (Rust).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Акаунт «@alecbaldwin» на якому актор публікував офіційні заяви, зокрема щодо подій на зйомках «Іржа», зник у неділю пізно ввечері.

Водночас інший перевірений акаунт «@alecbaldwin__» досі активний. Проте останній пост на цій сторінці датований 19 жовтня.

Зазначається, що акаунти організації Болдуїна «@ABFalecbaldwin» та його дружини «@HilariaBaldwin» також зникли у соцмережі.

Представника актора поки що не прокоментував новину.

Минулого тижня Болдуїн в емоційному інтерв’ю телеканалу АВС, заявив, що не натискав на спусковий гачок під час інциденту, що призвів до загибелі операторки Галини Гатчінс.

Як повідомлялося, 21 жовтня під час зйомок художнього фільму «Іржа» (Rust) у штаті Нью-Мексико американський актор і продюсер Алек Болдуїн випадково застрелив оператора – 42-річну громадянку України Галину Гатчінс (Андросович). Крім того, поранення дістав 48-річний режисер Джоел Соуза. Болдуїн вистрілив з реквізитної зброї, яка мала бути заряджена холостим патроном.

Сам актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності зброї, яку йому вручили. У ході слідства виявлено, що помічник режисера, передаючи зброю Болдуїну, вигукнув: «Зброя – холодна».

Жодних офіційних звинувачень Болдуїну висунуто не було. Слідство триває.

Фото: Santa Fe New Mexican

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-