У Франції чоловік у костюмі ніндзя з мечем напав на поліцейських, його застрелили

У Франції чоловік у костюмі ніндзя з мечем напав на поліцейських, його застрелили

Укрінформ
Чоловік у костюмі ніндзя із мечем напав на двох поліцейських у місті Шербур у Франції, після чого поліцейські відкрили вогонь і застрелили нападника.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN із посиланням на місцеву поліцію.

Про особу нападника, його мотиви та чому він був так одягнений, наразі нічого не відомо. Повідомляється, що інцидент стався після того, як дві поліцейські підійшли до чоловіка, аби опитати його у справі викрадення автівки. Після цього чоловік спробував атакувати поліцейських, і ті відкрили вогонь із табельної зброї.

Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен висловив свою підтримку поліції, повідомивши про цей інцидент у Twitter. Також подякував поліції за роботу мер Шербура Бенуа Арріве. Зазначається, що обидві поліцейські не зазнали пошкоджень.

ЗМІ відзначає, що подібний інцидент відбувся минулого місяця у Каннах, де поліцейських атакував чоловік із ножем. Нападник наблизився до поліцейської машини, яка стояла поблизу центрального відділку, відчинив двері автівки та вдарив ножем водія. Тоді він спробував атакувати другого поліцейського у машині, але третій, який сидів позаду, вистрелив із табельної зброї та серйозно поранив нападника.

Як повідомляв Укрінформ, під час візиту Папи Франциска на Кіпр чоловік із ножем намагався потрапити на месу, але його затримала місцева поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-